Teamet bag Wolturnus Mechanics

Fræsning i topklasse

Mød vores team af dygtige folk, som hver især byder ind med erfaring, ekspertise og energi. Vi er en gruppe i konstant vækst og udvikling, som brænder for CNC-bearbejdning og -programmering. Vores fælles mål er at sikre kvalitet og fremme bæredygtighed i alle processer.

Jesper Johansen, afdelingschef

Tlf.: +45 92 82 45 73
Mail: jhj@wolturnus.dk

Jesper Haastrup Johansen er afdelingschef og har arbejdet med bearbejdning af maskinkomponenter i mere end 30 år. Han er uddannet værktøjsmager og har arbejdet som produktionschef og været selvstændig inden for metalindustrien i en lang årrække.

Jesper har faktisk været med til at udvikle og bearbejde Wolturnus’ fræsede komponenter nærmest fra start. I dag står han i spidsen for Wolturnus Mechanics. Jesper er ekspert i at bestyre maskinerne og har et unikt branchekendskab.

Birasath Kandakumar, industritekniker

Birasath er uddannet industritekniker og har i en årrække specialiseret sig i CNC-drejning og programmering.

Kenneth Odefey,
industritekniker

Kenneth har massiv erfaring som industritekniker. Han er CAM-programmør og arbejder dagligt med numeriske koder og diverse produktionstegninger.

Marius Csiszer, operatør

Marius Csiszer er afdelingens operatør, som sørger for, at Wolturnus Mechanics’ maskinpark bliver holdt i gang om natten.

Thorbjørn E. Jørgensen, produktudvikler

Tlf.: +45 96 71 71 70
Mail: tej@wolturnus.dk

Thorbjørn er uddannet Cand. Polyt. og har arbejdet i Wolturnus’ produktudvikling siden 2017. Han tegner og beregner de specialtilpassede kørestole, der sælges via Wolturnus. Det er Thorbjørn, der hjælper til med teknisk ekspertise, hvis tegningerne skal optimeres, inden de indsættes i CNC-programmet.

Kasper Jensen, produktionstekniker

Kasper Jensen, produktionstekniker

Kasper er uddannet produktionstekniker og varetager forskellige opgaver inden for programmering, betjening og vedligeholdelse af vores CNC-maskiner.